Easter Week 2018

Vam celebrar el día internacional del teatre, on ens vam fer les nostres disfresses i ens ho vam passar d’allo més bé, amb cançons vam representar petites histories en Anglès!

També vam visitar la galería d’art Terraferma, ens van acompanyar els nens de P2 de Iemer, i tots plegats vam aprendre la diferencia entre “sculpture” i “painting”!

Desprès al Centre vam dibuixar la nostra propia interpretació de una escultura i un quadre!

Com a tradició catalana, vam fer la nostra pròpia mona que ens va servir d’esmorzar, boníssima!! Com a tradició Anglesa vam fer les “Easter Bags” que les vam omplir dels “Easter eggs” de xocolata que vam recollir al “Egg Hunting”!!

A més de múltiples altres activitats, jocs i cançons en Anglès on vam reforçar vocabulari dels colors de les flors, verdures i fruites, parts de la cara, vestimenta, i estacions de l’any – donant un ènfasis important a la primavera “Spring”!

Finalment vam acabar amb un concert de violí amb la Paula que ens va interpretar les Quatre estacions de Vivaldi i cançons com “Five little monkeys”, “The wheels on the bus”, “Twinkle twinkle little start” que els nens van acompanyar cantant.

Tot plegat una setmana plena de diversió, aprenentatge en Anglès i molta il.lusió! L’any que ve, repetirem de ben segur!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *