Maria Dolors Romeu i Font fa 70 anys!

Mirant enrere, i fent un vol pel Col·legi Claver, se m’omple el cor de records d’ahir, de tota una vida dedicada a l’ensenyament.

El Pare Ribalta ha estat per a mi tot un exemple, un referent a seguir. En tot moment, orgullosa d’aquesta fotografia al seu costat

“Pare Ribalta, vostè 100 i jo 70”.

Ell em fa un somriure, una mirada de respecte i d’aprovament. I jo li recordo,

“Gràcies Pare Ribalta, vostè és per a mi, el reflexe viu de tants valors en el món de l’ensenyança que mai oblidaré. De tants somnis encara per fer. Com vostè, de vegades, agafo un llapis i un paper i l’omplo d’idees, de paraules, que surten de pressa del meu cor. Perquè vagi on vagi, en el meu equipatge, hi estan presents aquells primers anys i tots els companys al Col·legi Claver, el meu col·legi primer. I el temps, que mai s’atura, amic que mai enganya, m’acompanya, i em permet gaudir dels records d’ahir, així com de l’amor del meu fill avui.

Cada dia al despertar, li estic agraïda a la vida – cal pensar més enllà? Jo crec que és el dia a dia de les nostres vides, el que mai hem de deixar de mimar.

 

Felicitats Maria Dolors! – Em dic jo mateixa, avui fas 70 anys! Doncs, a caminar!

13 Febrer 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *