Our Easter Week-Estades

Monday 15th: Destinem part del matí a decorar el nostre propi ou de Pasqua amb la Paula i Sandra, tot pintant-lo amb diversos colors i enganxant-li papers i fins i tot…gomets en forma d’ou!! També, abans d’anar al pati i per acabar de fer gana, juguem amb diferents puzles…perquè avui mengem verdura, llonganisses de pollastre casolanes i de postres…iogurt! Quin primer dia d’estades més emocionant!

Tuesday 16th: Arribem al matí i ens fiquem mans a la feina tot confeccionant amb pintura de color groc unes titelles que seran pollets de Pasqua! Per fer-ho, pintem la nostra mà i l’estampem a una cartolina!  Després d’esmorzar, vam assajar una obra de teatre amb la Maria Dolors Romeu que mostrarem el dimecres als més menuts de les estades! Arribada l’hora de dinar i la nostra sorpresa és que mengem llenties i peix i de postres…MONA que ens l’ha portat el padrí de bateig de la Mar i el Carlitos! Estava boníssima!!!

Wednesday 17th: Sense perdre ni un minut, de bon matí comencem a confeccionar les nostres màscares de conill que ens posarem per a poder fer l’obra de teatre! Tantes emocions les hem complementat amb la Nuria, especialista en  Ioga que ens ha fet treballar les respiracions i massatges, tan important amb aquesta vida que portem tan estressada!! Agafem molta energia a l’hora de dinar, ja que avui ens ha tocat un dels nostres plats preferits…macarrons amb vedella i pollastre i tomàquet!!! La Dolors Torrelles s’ha ficat molt contenta perquè ens ho hem menjat tot!!! Quin dia més divertit!!

Thursday 18th: Arriba l’últim dia d’estades i representem l’obra de teatre just abans d’anar al pati! Tot i els nervis l’obra és tot un èxit! I hem gaudit també amb la cançó d´un musical. També duem a terme dues activitats del tot divertides!!! Primerament decorem una mona amb plomes i amb un ou de xocolata molt gran i finalment al pati juguem al Egg Hunting i s’incorpora l’Anna de Romeu. Quin munt d’ous hem trobat i que ben amagats estaven!!! Diem adéu a unes estades de Setmana Santa on ens ho hem passat molt i molt bé!!! Tot i que hem fet sevir espais diferents, el fet de compartir algunes activitats amb els mes menuts ens ha ajudat a experimentar el meravellós que és la convivència!!!!!

Link de la cançó treballada aquests dies per a que pugueu seguir cantant-la: (Do,re,mi song)

FINS A LES PROPERES ESTADES A L’ESTIU!!!!!

Una afectuosa abraçada de part de tot l’equip.

Paula, Sandra, Núria, Dolors Torrelles, Anna, Joana i M. Dolors Romeu.

HAPPY EASTER HOLIDAYS!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *