Summer School July 2018

Good morning everyone!

Han passat 5 setmanes de lots of fun and excitement. Hem après moltíssim d’Anglès a la vegada que ens hem refrescat cada dia a la piscina de Romeu amb jocs d’aigua!!

First week: SUMMER TIME

La primera setmana ha sigut la benvinguda, ens hem conegut i hem jugat a jocs en Anglès!!

Second week: SUMMER FRUIT AND FOOD

El grup del Summer School de Romeu hem portat l’Anglès al carrer! Acompanyats de Nuria, la nostre profe d’Anglès, hem visitat la pastisseria Colell i la fruiteria Radu del barri, on els nens van ser molt ben atesos!

Als dos llocs hem après el vocabulari necessari per tornar desprès a l’escola i confeccionar com a manualitat una pizza i un plat de sushi! Ens hem disfressat de cuiners. L’activitat de ‘roleplay’ ha estat tot un èxit, ja que ens ho hem passat d’allò més be aprenent Anglès!

Third week: TRANSPORTS, HOLIDAYS AND JOBS

Hem treballat els mitjans de transport. Aprenem a viatjar

By car, By plane,  By train

By motorbike, By truck, By boat, and on foot

Vam fer jocs per reconeixer els mitjans de transport i un exercici on cadascú va escriure la seva pròpia pronúncia fonètica.

Finalment, el mitjà de transport triat per majoria va ser un tren, que es va treballar com a craft amb material reciclat.

Fourth week: ARTS

Hem treballat l’art a través dels Mandales i el Ioga, a través de la música amb el vocabulari d’instruments i amb la dansa, fins i tot hem practicat una coreografía!!

Fifth week: FAMILY, BODY & ROUTINES

Hem traballat obres teatrals de la familia i hem conegut les parts del nostre cos amb body painting!

També hem celebrat força aniversaris! Quin estiu més mogut, molta calor pero alhora molta il·lusió!!

Gràcies per confiar-nos la educació anglesa dels vostres fills. Els nens han construit un ambient familiar, alegre i únic, amb molt respecte i estimació entre tots, tal com els nens sempre saben fer! Creiem que han gaudit moltíssim a la vegada que aprenen Anglès. Aquí teniu un recull de fotos de les activitats amb la nostres profes Nuria, Anna i Pau, als que els nens s’han estimat moltíssim.

Us esperem a tots de nou l’any que ve a la nostra escola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *